Khan cartrö | info@khan-cartro.com | 687 847 234 | 872 023 166 | 655 936 297 | Contacte

 

KHAN CARTRÖ FACTORIA ARTÍSTICA

Ens dediquem a diferents àmbits dins del món de la música: Formació i Educació Musical, Pedagogia Musical, espectacles, experiències, tallers i cercles de percussió, audicions musicals temàtiques a l'aula, audicions i concerts didàctics a l'escenari, ... Per a tot tipus de públic, per a infants, joves i adolescents, per a públic familiar, per a adults...  

Proporcionem experiències musicals fantàstiques!!!

Per culpa del Covid-19, ens hem vist obligats a aturar totalment les nostres activitats. Estarem inactius uns quants mesos,  gairebé serà mig any ben bo. A veure si el curs 2020-2021 comença amb normalitat.

Nosaltres, aprofitarem aquesta llarga i forçosa parada, per a preparar noves activitats de cares al pròxim curs. Apart d'oferir-vos un parell o tres de novetats, com cada any, preparem alguna altra sorpresa. Us informarem en breu.

 

Per a Centres Educatius i Públic Familiar

Audicions  musicals pedagògiques i didàctiques a l'aula,  tallers musicals, tallers i cercles de percussió, Espectacles Musicals,  per a Infantil, Primària, Secundària, Educació Especial,  Escoles de Música i Conservatoris, Concerts Escolars, Didàctics i familiars, per a infants i no tan infants... 

 

Per a Ajuntaments, Festivals, Concerts, Fires, Teatres.

Tallers de percussió familiars, infantils, Tallers per a joves i adolescents, Espectacles i concerts.

 

Els nostres Tallers de Percussió i Drum circle

Portem instruments per a tothom!!!!

"Taller de Percussió Africana", "Taller de Percussió Afrollatina", "Taller de Cajón", "Taller de Carbasses", "Taller La Súperbateria", "Percutim Percutam" i "La Cuina dels Ritmes".

 

 

 

Descàrregues

DESCARREGA'T ELS DOSSIERS AMB TOTES LES ACTIVITATS QUE OFERIM:

CATALEG_reduit2019_2020.pdf

Tallers_reduit2019_2020.pdf